Annons

Utbildning elfordon och
klimatstöd för laddprodukter.

UTBILDNING

Placeholder image

Utbilda för ökat elbilsägande.

För att öka elbilsägandet krävs utbildning över lag och som vi redan nämt är en viktig kategori att utbilda personalen hos bilåterförsäljarna. Elbilsbilisten har startat denna verksamhet i samarbete med bl a STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och baseras på ett etablerat material utvecklat av våra samarbetspartners som idag redan används av ett 50-tal företag och 20 kommuner.

Vi på Elbilsbilisten hjälper dig att komma igång med utbildning i liten eller i stor skala. Utbildningen omfattar ...

Har du frågor eller funderingar eller helt enkelt vill anmäla ditt intresse för en utbildning, fyller du i formuläret nedan.FÖRFRÅGAN OM UTBILDNING ELBILSÄGANDEFyll i rutan vilken bransch ni verkar inom och om ni har några funderingar kring utbildningen. Vi återkopplar till er så snart vi har behandlat din förfrågan.

KLIMATSTÖD

Klimastöd laddprodukter för elbilar och laddhybrider

Klimatinvestera rätt.

Det finns stöd att söka för klimatinvesteringar på lokal nivå. En lokal investering kan till exempel göras i en stad, kommun, på ett företag, i en skola eller i ett län. Med vår kunskap och hjälp slipper du onödiga ledtider att finna det rätta. De investerade medlen skall ge största möjliga klimatnytta men det huvudsakliga syftet är att minska växthusgasutsläppen. Spridning av teknik, marknadsintroduktion och påverkan på andra miljökvalitetsmål, hälsa och sysselsättning är andra önskade effekter av stödet.

Vem kan söka klimatstöd.

Alla (förutom privatpersoner) kan söka medel, som exempel kommuner, företag, landsting, organisationer och stiftelser. Det är möjligt att både söka som ensam aktör eller tillsammans med andra samarbetspartners. Läs mer på Länsstyrelsen webbsida.

Vi hjälper er med ansökningar till klimatklivet. Maila till: info@elbilsbilisten.se

VILKA ÄR VI

Elbilsbilisten har sitt säte i Örebro och samverkar tillsammans med företag i Sverige. Vi arbetar med att främja elbilar och andra laddbara fordon, verkar för reducerat utsläpp och uppförande av fler laddstationer. Vår ambition är att vi skall vara den naturliga länken mellan konsument och återförsäljare.

NYHETSBREV

Fyll i din mailadress här och skicka iväg. Så får du lite då och då information om vad som är på gång. Välkommen!Elbilsbilisten © 2017. All rights reserved Elbilsbilisten. Webbproduktion Annons/Reklam AB.