ENSTO-ladda hemma

Hemmaladdare 1-fas Ensto
EVH020.02H 1x16A IP44 Type2
Kompakt väggmonterad laddpunkt med fast laddningskabel, läge 3, typ 2. Stilfull och hållbar design särskilt lämplig för enkel hämtladdning vid inbyggd överström och restström

Hemmaladdare 3-fas Ensto
EVH050.02H 3x16A IP44 Type2
Kompakt väggmonterad laddpunkt med fast laddningskabel, läge 3, typ 2. Stilfull och hållbar design särskilt lämplig för enkel hämtladdning vid inbyggd överström och restström


ENSTO

SISTA CHANSEN

SÖK KLIMATSTÖD NU

Den 23 oktober är sista dagen för ansökan om klimatstöd för installation av laddbox för elbilar / laddhybrider.

Kontakta oss så hjälper vi till.

Vad som händer med stödet nästa år vet vi inte förrän nästa år.

Att man fått ett stöd beviljat innebär inte att man är tvungen att utnyttja det, Men Du har i vart fall alternativen att göra det eller att inte göra det. Missa inte den möjligheten.

Ensto eFiller - säker hemladdning


Ensto eFiller är en kompakt, väggmonterad laddpunkt med fast kabel. När du laddar ditt fordon hemma trycks du vanligtvis inte i tiden men du vill ha ett system som är säkert och funktionellt. Din bil laddar över natten och du behöver inte göra ett extra stopp vid en laddstation.
Det är lätt att använda.
Ensto eFiller är en enkel hemladdare. Den är utformad för tillförlitlighet och enkelhet och kommer med en fast kabel som är enkel att använda och lagra. En separat hållare för laddningsplugg kan monteras på vilken plats som helst som passar dig bäst.
Det är enkelt att installera.
Ensto eFiller är enkelt att installera och erbjuder ett problemfritt laddningsalternativ. Uttaget kan begränsas för att tillgodose ditt hem. Ensto eFiller garanterar effektiv och säker hemladdning.


Ram av gjuten aluminium, frontpanel av rostfritt stål
Fast, 4,5 meter laddkabel
Enfas- och trefasmodeller
IP44
IK10
Driftstemperatur -30 ... + 50 ° C
väggmontering
Väggmonterad plugghållare

LADDA HEMMA KLIMATSTÖD

Det finns flera sätt att skicka in din ansökan om bidrag till laddstation hemma. Det smidigaste och snabbaste sättet är att använda Naturvårdsverkets e-tjänst. Väljer du att skicka din ansökan via e-post eller vanlig post blir handläggningstiden längre

Bidrag får ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigande kostnaderna, dock högst 10 000 kronor per fastighet.

Ring oss: 019 277 11 00

eller mejla: info@elbilsbilisten.se