ELBILSLADDNING

VI ÄR VAD VI HETER

VI VET VAD SOM KRÄVS

ELBILSBILISTEN

BLI VÅR PARTNER PÅ  LADDNING

  • Säker och bekväm laddning 
  • Vi installerar oavsett var du  bor
  • Destinationsladdning i Sverige och utomlands


Varje dag laddar mer än två miljoner bilar i Europa i våra laddare


Ring eller mejla

info@elbilsbilisten.se

019 277 11 00


ELBILSBILISTEN har laddlösningar för alla behov och alla lösningar.  Vi  arbetar med laddare från ledande tillverkare med mångårig erfarenhet av laddlösningar för elbilar och laddhybrider. Säkra och pålitiliga system, anpassade för bostadsrättsföreningar, fastigheter, parkeringsgarage, parkeringsplatser eller för hemmaladdning. 

Vårt produktsortiment om fattar Både DC-laddning (snabbladdning) i laddkapacitet från 50 kW till 250 kW och AC-laddning (semisnabb- eller så kallad normalladdning)  i laddkapaciteter från 3,7 kW till 22 kW.


Kontakta oss, det kostar inget att fråga.


info@elbilsbilisten.se

Tel: 019 277 11 00


Wallbox är en modullösning för en eller två laddningar av EV. Den kompakta och användarvänliga designen gör det till ett perfekt val för daglig laddning på privata, offentliga eller semi-offentliga platser. Idealisk för installationer där en EV-laddare är ansluten till en distributionspanel, Wallbox är perfekt för stora installationer på parkeringsplatser, kontor och fastigheter - och erbjuder den bästa laddningsupplevelsen med smarta tjänster.

ELBILSBILISTEN AB fick förtroendet att bygga en av landets största laddparker när kontorskomplexet My Office i Örebro byggdes 2017-18.

Parkeringen utrustades med laddplatser för 63 bilar.


EVB200-ASA, double socket 22kW, typ 2 ladduttag. (Europastandard)


ENSTO som levererat laddarna är ett finskt företag. Man har byggt elbilsladdare sedan 2009 och finns idag representerade i alla världsdelar. ENSTO Wallbox är globalt sett en av världens mest sålda elbilsladdare.

Laddaren står för kvalitet och driftsäkerhet.